Nieuws

Armstrong van de Kapel 4e in Gothenburg

In het 1.50m. van de Gothenburg horse show 2015 wist de goedgekeurde Quasimodo Z zoon Armstrong van de Kapel een 4e plaats te behalen met Olivier Phillipaerts.

Charleville, Quasimodo Z x Lancelot, won 2 maal een 1.40m rubriek met Johan Sebastian Gullinksen.

Lees verder

Quolita Z (v. Quasimodo Z) wint Grote Prijs Oliva

Quolita Z (Quasimodo Z x Ramiro) heeft de Grote prijs van Oliva gewonnen. Quolita Z wordt gereden door de Fransman Harold Boisset. Eerder wisten ze al een 1.40m parcours te winnen.

Lees verder

Goede resultaten Quasimodo Z nakomelingen

23-10-2014
Onlangs presteerden nakomelingen van Quasimodo Z weer uitzonderlijk goed.

In Kiel behaalden Denis Lynch(IRL) en Quote Zavaan, Quasimodo Z x Armstrong, fokker H.F. van der Broek te Veghel de 2e plaats in de Grand Prix.

Charleville, Quasimodo Z x Lancelot, fokker J. Maat te Balkbrug werd afgelopen weekend 3e met Johan-Sebastian Gulliksen(NOR) in de Grand Prix van Oslo.


foto: Charleville

Lees verder

Zquasimodo R (v. Quasimodo Z) 8e in finale Silver Tour

13-4-2014
In de 4e week van de Tascana Tour in Arezzo zijn Zquasimodo R (Quasimodo Z x Voltaire) en de Italiaanse Clementina Grossi 8e geworden in de finale van de Silver Tour. In het 1.45 meter parcours was het duo foutloos in de barrage in 46,66 seconden.

Lees verder

Zamora 6e in Grote Prijs Z-Tour

13-4-2014
In de Grote Prijs van de Z-Tour in Lanaken is Zamora v. Quasimodo Z met Gerco Schröder 6e geworden. In het parcours tot 1,60 meter wisten vijf combinaties de barrage te halen. De zeer goed springende merrie bleef door een tijdfout net buiten de barrage.

Lees verder